طراحی سه بعدی کابینت

آنچه در این مقاله میخوانید
    طراحی سه بعدی کابینت

    طراحی سه بعدی کابینت امکان مشاهده‌ی نتیجه‌ی کار را پیش از آماده شدن آن فراهم می‌کند. بدین ترتیب، خریدار می‌تواند پیش از ثبت سفارش آنچه در نهایت آماده می‌شود را مشاهده کند. اینکه بتوانید پیش از آماده شدن سفارش، طرح نهایی را مشاهده کنید و درباره‌ی کلیات و ریزه‌کاری‌های آن تصمیم‌گیری کنید، بسیار کمک کننده است. فراهم شدن چنین امکانی در صنعت دکوراسیون را می‌توان گامی رو به جلو و فوق‌العاده در این صنعت دانست. با رواج پیدا کردن طراحی سه بعدی المان‌های به‌کار رفته در دکوراسیون، دوره‌ی گشت زدن در اینترنت برای پیدا کردن طرح دلخواه کم‌کم به پایان می‌رسد و بدین ترتیب هرکس می‌تواند طرح شخصی خود را در دکوراسیون منزلش بگنجاند. اگرچه پیشرفت طراحی سه بعدی تمام ابعاد صنعت دکوراسیون را متاثر کرده، با این حال نقش این فناوری در پیشرفت و تحول دکوراسیون لوازم چوبی چشم‌گیرتر از نقش آن در تحول سایر جنبه‌های صنعت دکوراسیون است. نکته‌ی مورد توجه این است که بسیاری از طراحان با چگونگی انجام طراحی سه بعدی آشنایی ندارند و با فراهم آوردن طرح‌های کپی شده، هارمونی دکوراسیون منازل را بهم می‌ریزند. فرقی نمی‌کند طراح باشید یا خریدار، خواندن این مقاله به شما کمک می‌کند با مقوله‌ی طراحی سه بعدی کابینت بیشتر آشنا شوید.

    برای طراحی و اجرا کابینت از صفر تا صد همراه با یک تیم حرفه ای با ما در تماس باشید.

    طراحی کابینت سه بعدی

    منظور از طراحی کابینت سه بعدی چیست؟

    با روی آوردن طراحان به فناوری‌های جدید، برای نمایاندن هرچه دقیق‌تر شکل‌های نهایی طراحی دکوراسیون، واژگان و عبارات جدیدی، مثل عبارت "کابینت سه بعدی" وارد این صنعت شده‌اند. طبیعتا این عبارات نه فقط برای مشتری و مخاطب عام، بلکه برای بسیاری از فعالان عرصه‌ی چیدمان نیز ناآشنا هستند. در ادامه ضمن نگاهی عمیق‌تر به این عبارت، به این پرسش مهم که کابینت سه بعدی چیست نیز پاسخ خواهیم داد.

    با توجه به اهمیت آشپزخانه در دکوراسیون کلی یک فضا، در این قسمت صحبتمان را معطوف به المان‌های به‌کار رفته در طراحی آشپزخانه می‌کنیم. سوئدی‌ها ضرب‌المثل جالبی دارند که می‌گوید، برای همکاری باید سوار بر یک کشتی بود. ارائه‌ی طرح سه بعدی توسط پیمانکار، باعث می‌شود که به زبانی مشترک با کارفرمایش برسد. به قول سوئدی‌ها، ارائه‌ی طرح سه بعدی کارفرما و پیمانکار را سوار بر یک کشتی می‌کند؛ اما، برای رسیدن به این زبان مشترک، لازم است که طرفین با اصطلاحات کلامی یک دیگر نیز آشنا باشند. یکی از این اصطلاحات، "کابینت سه بعدی" است.

    کابینت سه بعدی، در حقیقت تصویری مجازی است که با تصاویر موجود از فضای منزلتان منتاژ می‌شود. بدین ترتیب، کارفرما می‌تواند با اعمال نظر در طرح‌ها، رنگ‌ها و سبک به‌کاربسته‌شده در کابینت سه بعدی، درباره‌ی نتیجه نهایی کارشان تصمیم‌گیری کند. طراحی کابینت سه بعدی زمان زیادی از پیمانکار نمی‌گیرد، اما سطح ارائه‌ی کار را چندین مرتبه بالاتر می‌برد. در نتیجه‌ی امر، دکوراسیون نهایی منزل زیبا، گرم و چشم‌نواز می‌شود.

    به کمک کابینت سه بعدی، دیگر مجبور به مجسم کردن مداوم فضای منزل حین سفارش کار نیستیم. این تصاویر مجازی و دقیق، به قدری ملموس هستند که ضریب خطای طراحی را به صفر برسانند. پیمانکاران برای طراحی کابینت سه بعدی، درست مانند ساختن کابینت واقعی نیازمند کسب اطلاعات مختلف پیرامون فضای تعبیه‌ی کارشان هستند. از جمله‌ی این اطلاعات می‌توان به ارقام و نقشه‌های بیانگر ابعاد آشپزخانه و الگوی به‌کاررفته برای لوله‌کشی و فضاهای اطراف آشپزخانه اشاره کرد. پیمانکار پس از طراحی سه بعدی کابینت، با ارائه‌ی تصویری دقیق از طرح نهایی به کارفرما، نه تنها تصمیم‌گیری را برای کارفرما راحت می‌کند، بلکه با جلوگیری از دوباره کاری شخصی، کار خودش را نیز راحت‌تر می‌کند.

    طراحی سه بعدی کابینت

    طراحی سه بعدی کابینت چه مزایایی دارد؟

    جدای از مزایای طراحی سه بعدی کابینت، مانند تاثیر آن در افزایش کیفیت محصول نهایی، کوتاه کردن فرآیند تولید و تعبیه، به نمایش در آوردن ابعاد فنی و ظاهری کار و نمایاندن نواقص فنی و ظاهری کابینت پیش از شروع تولید، به کار بستن این سبک از طراحی اهمیت‌های فراوانی نیز در صنعت دکوراسیون دارد. پیش‌تر با توجه به محدود بودن انتخاب مشتریان به چند طرح کلی، امکان اعمال نظر مستقیم روی طرح نهایی از مشتری سلب می‌شد. با روی آوردن پیمانکاران به طراحی سه بعدی، مشتریان می‌توانند روی نتیجه‌ی نهایی کارشان به‌صورت مستقیم اعمال نظر کنند. از طرفی، گاه طراح ممکن است براساس تجربه‌اش مناسب نبودن یک ایده برای فضایی به‌خصوص را با کارفرمایش در میان بگذارد. در چنین شرایطی، اگر کارفرما صحبت‌های طراح را نپذیرد، طراح می‌تواند به‌راحتی نظر کارفرما را در فضای سه بعدی پیاده کرده و نتیجه را به او نشان دهد.

    طراحی سه بعدی کابینت

    طراح برای طراحی سه بعدی کابینت طراح باید چه دانشی داشته باشد؟

    دانش مورد نیاز برای انجام طراحی سه بعدی را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد. بخش اول مرتبط با دانش طراح از علم ساخت و دکوراسیون است. بخشی از این دانش از روش تئوری و قسمت عمده‌ی آن از طریق تجربی به دست می‌آید. بخش دوم این دانش مرتبط با شناخت طراح از نرم‌افزارهایی است که طراحی سه بعدی کابینت به کمک آن‌ها صورت می‌گیرد. بخش سوم این دانش، شامل شناخت طراح از محیط طراحی است.

    طراحی سه بعدی کابینت با چه نرم‌افزارهایی انجام می شود؟

    تا همین چند سال پیش، کار انجام طراحی سه بعدی صرفا به کمک نرم‌افزارهای ویندوز، آن هم با کلی مکافات انجام می‌شد؛ امروزه اما با توجه به گسترش پلتفرم‌های موبایلی، طراحان می‌توانند صرفا با در دست داشتن یک گوشی تلفن همراه معمولی، برای طراحی سه بعدی کابینت اقدام کنند

    طراحی سه بعدی کابینت با چه نرم‌افزارهایی انجام می شود؟

    نرم افزارهای دسکتاپ

    KitchenDraw گل سر سبد نرم‌افزارهای مرتبط با طراحی سه بعدی کابینت است. فرقی ندارد که مبتدی باشید یا معمار حرفه‌ای، این نرم‌افزار می‌تواند انتظارات همه افراد را برآورده کند. با این حال، چه KitchenDraw و چه سایر نرم‌افزارهای فعال در این حوزه، در صورتی کارگشای امور تخصصی خواهند بود که پیمانکار خود به آنچه انجام می‌دهد وارد باشد. تخصصی‌ترین نرم‌افزار موجود در این حوزه 3dmax است که هرکسی از پس کار با آن برنمی‌آید.

    نرم افزار های طراحی سه بعدی کابینت

    نرم افزارهای اندروید

    نرم‌افزارهای home desing، houzz و IKEA Place and IKEA Store از جمله اپلیکیشن‌های اندرویدی هستند که می‌توانید به کمک آن‌ها نه فقط کابینت، بلکه کلیت دکوراسیون آشپزخانه‌ی خود را به‌صورت سه بعدی طراحی کنید. شیوه‌ی کار هر یک از این نرم‌افزارها، متفاوت از دیگری است. برای مثال، نرم‌افزار houzz با ارائه‌ی ایده‌هایی، طراحی کارتان را راحت می‌کند و IKEA Place and IKEA Store پس از اسکن محیط منزلتان، محصولات موجود در انبارش را به شما پیشنهاد می‌دهد.

    چه نکاتی در طراحی سه بعدی کابینت باید در نظر گرفته شود؟

    چه نکاتی در طراحی سه بعدی کابینت باید در نظر گرفته شود؟

    ابعاد آشپزخانه، نقشه‌ی کلی و شکل هندسی محیط، وضعیت لوله‌کشی آب، گاز و فاضلاب خانه و البته سلیقه‌ی کارفرما، از جمله فاکتورهایی هستند که باید حین طراحی سه بعدی کابینت در نظر گرفته شوند.

    قیمت طراحی کابینت به‌صورت سه بعدی

    قیمت طراحی کابینت به‌صورت سه بعدی

    بسته به آنچه در ذهن دارید و البته سطح حرفه‌ای بودن طراح، قیمت طراحی کابینت سه بعدی در حالت کلی بین به ازای هر متر 150 هزار تومان تا یک میلیون تومان برآورد می‌شود. با توجه به متریال و زحمتی که طراحی و نصب می‌طلبد، بابت هر متر اضافه مبلغی مختصر به هزینه‌ی نهایی افزوده خواهد شد.

    سخن آخر

    به عنوان یک طراح، طراحی سه بعدی کابینت دستتان را در ایده پردازی باز می‌گذارد، مدت زمان کارتان را کاهش و بازدهی کار را افزایش می‌دهد. از طرفی مراجعه به طراحی حرفه‌ای که بتواند ایده‌اش را به‌صورت سه بعدی، پیش از ساخت و نصب به کارفرما نشان دهد، تصمیم‌گیری را برای کارفرما راحت‌تر کرده و او را از کیفیت آنچه دریافت می‌کند مطمئن می‌سازد. بدین ترتیب، پیمانکاران فاقد دانش طراحی سه بعدی به‌تدریج از بازار حذف شده و کارهایشان نیز خیلی زود از مد می‌افتد؛ بنابراین، چه طراح باشید و چه کارفرما، ورود به مقوله‌ی طراحی سه بعدی کابینت برایتان بدل به انتخابی هوشمندانه خواهد شد.

    08 اردیبهشت 1400

    نظرات

    نام
    ایمیل
    نظر
    مقالات مرتبط
    ایمکس دکو

    گروه ایمکس با هدف ارائه‌ی محصولات چوبی با بالاترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت به مشتریان عزیز پا به عرصه‌ی وجود گذاشت. هم اکنون توانسته با پیشرفت روزافرون خود تیمی حرفه ای تشکیل دهد. این تیم را طراحان، سازندگان و نصابان خبره همراهی می‌کنند. در حال حاضر تمرکز اصلی تیم ایمکس بر طراحی، ساخت و نصب کابینت، کمد و انواع دکوراسیون‌های منزل ساخته شده از چوب و مصنوعات چوبی است.

    مشاهده پروژه انجام شده

    نیاز به مشاوره دارید؟