معرفی نرم افزار های طراحی کابینت

آنچه در این مقاله میخوانید
    معرفی نرم افزار های طراحی کابینت

    به کار گرفتن نرم افزار های طراحی کابینت در صنعت دکوراسیون، نشانه‌ای از حرکت رو به جلوی زیرساخت‌های صنعتی است که چند و چون ظاهر آن همواره مطابق میل مخاطب در تغییر بوده است. نرم‌افزارهایی همچون نرم افزار های طراحی کابینت که فرایند انتخاب، تولید و تعبیه را سرعت می‌بخشند، کلید ورود صنعت دکوری به دنیای مدرن تلقی می‌شدند و اتفاقا درست مطابق انتظارات، سرعتی باور نکردنی به پیشرفت این صنعت بخشیدند.

    نرم افزارهای طراحی کابینت

    نرم افزارهای طراحی کابینت چه کاربردی دارند؟

    با گسترش دانش دکور و افزایش تعامل فرهنگی بین ملت‌ها، ورود صنعت دکوراسیون به عصر مدرن ضرورت پیدا کرده بود. انجام کارهای مختلف مرتبط با دکوراسیون همچون طراحی کابینت، کم‌کم از پوسته‌ی سنت خود خارج شده بودند و به دنبال لباسی جدید برای عرض اندام می‌گشتند. نرم‌افزارهای رایانه‌ای درست همان پوستین نویی بودند که به تن صنایع دکوراسیون می‌نشستند. چرا؟ چون با افزایش تقاضا و البته گسترش طیف انتخاب مردم، ساخت‌و‌ساز کابینت دیگر مثل قبل ساده نبود. صنعت دکور باید به سمتی پیش می‌رفت که طی آن مشتری بتواند در مدت زمانی کوتاه، بهترین انتخاب ممکن را از میان انبوه انتخاب‌های موجود داشته باشد و از طرفی طراح نیز بتواند نیاز مشتری را در مقاطع مختلف کار روی یک سفارش برطرف کند.

    به همین جهت بود که نرم‌افزارهایی مانند نرم افزار های طراحی کابینت وارد صنعت دکور شدند. همان طور که بالاتر گفته شد، کاربرد اصلی این نرم‌افزارها ساده سازی فرایند انتخاب و تولید بود. این نرم‌افزارها به طور کلی در سه گام به کارفرما و پیمکانکار یاری می‌رسانند. این سه گام اصلی عبارت هستند از:

    1. در گام اول، کارفرما می‌تواند مدل‌های مختلف موجود را از طریق این نرم‌افزارها مشاهده کند؛
    2. در گام دوم، طراح با ارائه طرحی سه بعدی از آنچه کارفرما انتخاب کرده، دیدگاهی کلی از نتیجه‌ی نهایی کار در اختیار مخاطب قرار می‌دهد؛
    3. در گام سوم، پس از اینکه طرح سه نهایی به تائید مخاطب رسید، پیمانکار می‌تواند به کمک نقشه‌ی سه بعدی طراحی شده به فرایند ساخت و تولید سرعت ببخشید.

    حال که حرفش را می‌زنیم، ممکن است کاربرد نرم افزار های طراحی کابینت سطحی به نظر برسد؛ اما، حقیقت ماجرا این است که نرم‌افزارها، خطا در انتخاب اولیه و تولید نهایی را به شکل چشمگیری کاهش می‌دهند. به عنوان یک طراح، بهتر است کار با حداقل یکی از نرم افزار های طراحی کابینت را یاد بگیرید. بدین ترتیب، نه تنها راندمان کاری خود را افزایش می‌دهید، بلکه قدمی مهم به سوی مدرن‌سازی فرایند کارتان خواهید برداشت.

    5 نرم افزار برتر طراحی کابینت برای دسکتاپ

    نرم‌افزارهایی که بتوانید در فضای دسکتاپ به کمک آن‌ها دست به طراحی کابینت بزنید، بسیار متنوع هستند. در ادامه به معرفی چند مورد از کاربردی‌ترین این نرم‌افزارها خواهیم پرداخت:

    5 نرم افزار برتر طراحی کابینت برای دسکتاپ

    معرفی نرم افزار های طراحی کابینت

    با چه نرم افزاری کابینت طراحی کنیم؟

    نرم افزار های طراحی کابینت

    بهترین نرم افزار طراحی کابینت

    • 3D MAX یکی از معروف‌ترین نرم‌افزارهای رشته معماری است که در طراحی کابینت نیز کاربرد دارد. شما می‌توانید به کمک این نرم‌افزار طرح‌هایی دو بعدی و سه بعدی در فضای دکوراسیون منزل خود پیاده کنید. یکی از نقاط قوت این نرم‌افزار، این است که به عنوان کاربر نیازی به بازطراحی یک المان ندارید. اکثر المان‌ها به صورت از پیش طراحی شده در فضای اتوکد موجود هستند و شما می‌توانید از همان‌ها برای ارائه کار خود استفاده کنید. توجه داشته باشید که نمونه‌های آماده اتوکد خود قابل ویرایش هستند. ضمنا با تعیین جنس المان‌های طراحی شده، می‌توانید واکنش آن در برابر تغییرات محیطی را نیز مورد سنجش قرار دهید. کاربر می‌تواند با انجام آزمایشاتی همچون تست مقاومت حرارتی، واکنش در برابر ارتعاش، مقاومت ساختار و تست قطره روی آنچه طراحی کرده، از کیفیت جزئیات به‌کاررفته در محصول خود مطمئن شود. به‌دلیل امکاناتی از این دست است که بسیاری 3D MAX را یکی از بهترین نرم افزار های طراحی کابینت می‌دانند. با این حال، این نکته که کار با 3D MAX تا حدودی تخصصی‌تر از سایر نرم افزار های طراحی کابینت است، یکی از دلایلی است که بسیاری سراغ کار با این نرم‌افزار نمی‌روند. از طرفی، اگر کار با این نرم‌افزار را یاد بگیرید، می‌توانید کسب و کارتان را حسابی رونق ببخشید و حتی به تولید انبوه برسد.
    • Sketchup یکی دیگر از نرم افزار های طراحی کابینت است که تجربه‌ی کاربر پسندی را در اختیار پیمانکار و کارفرما قرار می‌دهد. این برنامه یکی از گزینه‌های مناسب برای افرادی است که چندان سر از کامپیوتر درنمی‌آورند؛ اما، می‌خواهند هرطور که شده کارشان را مدرن کنند. طبیعتا سادگی محیط این نرم‌افزار، امکان برخی از عملکردهای حرفه‌ای را از آن سلب می‌کند.
    • نرم‌افزار دیگری که می‌توانید برای طراحی کابینت سراغش بروید، Blender است. استفاده از Blender مانند 3D MAX تخصصی است و جدای از طراحی کابینت، کاربردهای دیگری مانند مجسمه سازی و انیمیشن سازی را نیز به کاربر ارائه می‌دهد. نقطه‌ی قوت این نرم‌افزار، شبیه سازی قدرتمند است. شبیه سازی نرم‌افزار Blender به میزانی سطح بالا است، که تصویر مجازی ساخته شده به کمک آن، هیچ تفاوتی با نمونه‌ی حقیقی نخواهد داشت.
    • نرم‌افزار Rhino شکل تخصصی‌تری دارد و کار کردن با آن آسان نیست؛ با این حال، این نرم‌افزار نقطه قوتی دارد که سایر نرم افزار های طراحی کابینت فاقد آن هستند. اگر کار کردن با این نرم‌افزار را یاد بگیرید، سرعت فرایند تولیدتان چندین برابر خواهد شد. چرا؟ چون اساس طراحی این نرم‌افزار، اعداد و خطوط هستند. با کمک این نرم‌افزار، شما نه فقط یک تصویر مجازی شماتیک، بلکه نقشه‌ای دقیق از آنچه قرار است بسازید به دست خواهید آورد.
    • در آخر، شما می‌توانید به کمک نرم‌افزار اتوکد نیز کار طراحی کابینت را به انجام برسانید. اتوکد نسبت به سایر نرم‌افزارهای تخصصی کاربری راحت‌تری دارد و شما می‌توانید به کمک برخی نرم‌افزارهای کمکی مانند 3D MAX، کارایی آن را افزایش دهید.

    2 نرم افزار برتر طراحی کابینت برای اندروید

    برترین نرم افزار طراحی کابینت

    از میان نرم‌افزارهای اندرویدی، Kitchen Design ساختار کاملی دارد. این نرم‌افزار نه فقط برای طراحی کابینت، بلکه برای طراحی کلی آشپزخانه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    برنامه طراحی کابینت

    نرم افزار های طراحی کابینت در فضای اندروید، بیشتر بر پایه ایده پردازی توسعه پیدا کرده‌اند و Homify یکی از اپلیکیشن‌هایی است که کار در زمینه ایده پردازی را به نحو احسن انجام می‌دهد. در فضای این نرم‌افزار میلیون‌ها طرح پیش آماده وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای طراحی کابینت مورد پسند خود ایده بگیرید. ‏

    2 نرم افزار برتر طراحی کابینت برای IOS

    نرم افزار طراحی کابینت در آیفون

    نرم‌افزار BIMx یکی از بهترین نرم‌افزارهای موبایلی برای طراحی المان‌های معماری است. فناوری به‌کاررفته در این نرم‌افزار برای سه بعدی سازی طرح‌ها در نوع خود منحصر به فرد است.

    اپلیکیشن طراحی کابینت در آیفون

    نرم‌افزار دیگر فعال در پلتفرم‌های IOS، Project Planning Pro است. شما می‌توانید به کمک این نرم‌افزار پروژه‌های خود را مدیریت کرده و در زمینه‌ی پیشبرد آن‌ها گام بردارید.

    کارایی نرم افزارهای طراحی کابینت موبایلی در مقابل نرم افزارهای دسکتاپی

    قطعا نه. نرم افزار های طراحی کابینت موجود برای پلتفرم‌های موبایلی، بیشتر بر پایه‌ی ایده پردازی و مدیریت پروژه توسعه یافته‌اند؛ این در حالی است که کاربران نرم‌افزارهای فعال روی ویندوز، از آن‌ها برای سه بعدی سازی استفاده می‌کنند.

    سخن آخر

    توسعه‌ی نرم افزار های طراحی کابینت تنها یکی از قدم‌های کوچکی است که صنعت دکوراسیون رو به مدرنیته برداشته است. با این حال، دنباله روی از همین قدم کوچک می‌تواند زمینه ساز تحولی بزرگ در کسب و کارتان باشد.

    منبع:

    designingidea.com/kitchen-cabinet-design-software

    15 اردیبهشت 1400

    نظرات

    نام
    ایمیل
    نظر
    مقالات مرتبط
    ایمکس دکو

    گروه ایمکس با هدف ارائه‌ی محصولات چوبی با بالاترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت به مشتریان عزیز پا به عرصه‌ی وجود گذاشت. هم اکنون توانسته با پیشرفت روزافرون خود تیمی حرفه ای تشکیل دهد. این تیم را طراحان، سازندگان و نصابان خبره همراهی می‌کنند. در حال حاضر تمرکز اصلی تیم ایمکس بر طراحی، ساخت و نصب کابینت، کمد و انواع دکوراسیون‌های منزل ساخته شده از چوب و مصنوعات چوبی است.

    مشاهده پروژه انجام شده

    نیاز به مشاوره دارید؟