کابینت مدرن

می دانیم که امروزه کابینت ها یکی از مهم ترین اجزاء در دکوراسیون داخلی بحساب می آیند که معمولا به دو نوع کلاسیک و مدرن نامیده می شوند. با پیشرفت علم طراحی دکوراسیون داخلی، کابینت های آشپزخانه با سبک امروزی و مدرن به میزان زیادی مورد استقبال مردم در سراسر دنیا قرار گرفته است.

برخی از افراد علاقه به سبک سنتی و کابینت های کلاسیک در اندازه های بزرگ و نقش و نگاره های حکاکی شده علاقه ای ندارند و میل به سادگی و زیبایی ناشی از آن در این دسته بیشتر است انتخاب اینن افراد طراحی کابینت مدرن است.

طراحی کابینت مدرن

ویژگی های ظاهری کابینت مدرن

  • سطح رویی آن ها بسیار براق و صیقلی است.
  • درب ها و چارچوب های زاویه دار با ظاهری مینیمالیست و ساده دارند.
  • اندازه این کابینت مدرن برخلاف کلاسیک بزرگ و درشت نیست.
  • این کابینت ها عموماً بلند هستند، بطوری که تا سقف را می پوشانند.
  • دستگیره های ساده از جنس استیل یا کروم برای این سبک بیشتر به کار می رود.
  • فضای داخلی کابینت با بکارگیری قفسه ها و کشوهای متعدد و کاربردی سازماندهی می گردد.
  • معمولا صفحه روی کابینت در این سبک جنس گرانیت و یا ماربل استفاده می گردد ولی در صورت تمایل مشتری می توان از متریال دیگر از جمله چوب نیز با طرح های ساده استفاده کرد.

برای سبک طراحی کابینت مدرن در آشپزخانه، به طور معمول فضاهای دارای درب و فضاهای بدون درب را با هم ترکیب کرده و از تعدادی کمی قفسه های بدون درب استفاده می شود. بهتر است این نکته را مدنظر بگیریم که یک آشپزخانه مدرن و کابینت هایش ساده هستند و در آن از تزئینات بیش از حد و بیهوده پرهیز می شود. یکی از بارز‌ترین ویژگی های کابینت های مدرن، برخورداری از فضای تعبیه شده برای تجهیزات آشپزخانه است. در این صورت محیط منظم تر به چشم می آید.

جنس و طرح یک کابینت آشپزخانه مدرن

برای تنوع در طراحی کابینت های غیر کلاسیک اغلب از متریال های مختلفی استفاده می شود مثل چوب، ورقه‌های پلاستیکی، شیشه و آهن که بر اساس بودجه، هارمونی و سلیقه سفارش دهنده انتخاب می شوند که در کنار طرح مناسب برای دکور داخلی می تواند زیبایی چشم گیری را به آشپزخانه ها اعطاء کند.

دسته بندی کابینت مدرن

به طور کلی کابینت آشپزخانه مدرن به 7 دسته تقسیم بندی می شود.

  • کابینت های گلاس
  • کابینت فوق برجسته (فرامید)
  • کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف)
  • کابینت‌های مدرن دو رنگ
  • کابینت آشپزخانه روکش HPL
  • کابینت آشپزخانه روکش EPL
  • کابینت آشپز خانه روکش PVC

انواع کابینت مدرن

کابینت مدرن های گلاس

کابینت های گلاس دارای داخلی(مغز) MDF و ورق های گلاس است که یک طرف آن به صورت معمولی و طرف دیگر آن براق است به دلیل زیبایی براقیت آن بیشتر قسمت شفاف را استفاده می نمایند که در اکثر آشپرخانه ها این مدل را می بینیم و در کل این سبک از کابینت به دلیل براق بودن علاقه مندان بیشتری دارد و به یکی از گزینه های اصلی خانم هایی که به درخشندگی آشپزخانه خود اهمیت می دهند بدل شده است. این روکش ها انواع متنوعی دارند که می توان (روکش اکریلیک، روکش پلی گلاس، روکش هایگلاس) را نام برد. این کابینت ها قابلیت ترکیب شدن با رنگ های دیگر را دارد که اصطلاحا به آن کابینت‌مدرن دو رنگ گفته می شود.

کابینت‌های مدرن فوق برجسته (فرامید)

کابینت‌های مدرن فوق برجسته (فرامید)

فرامید یک شرکت ایرانی است که در تولید کابینت های فوق برجسته فعالیت دارد.کابینت فوق برجسته از مغز ام دی اف و روکش های متنوع کره ای تشکیل شده است.این سبک کابینت الهام گرفته از کابینت کلیف ایتالیا یکی از برند های ایتالیایی می باشد.

کابینت‌های مدرن دو رنگ

کابینت‌های مدرن دو رنگ

درصورتی که تمایل به تغییر دکوراسیون منزل خود داشته باشید و تک رنگ بودن کابینت ها مانع از ست کردن آن ها با هارمونی مختلف رنگ ها در خانه شما می شود می توانید از این سبک کابینت مدرن استفاده کنید که همیشه طرفداران خاص خود را داشته است.

کابینت مدرن

کابینت ملامینه

ملامینه یکی از کم وزن‌ترین روکش های MDF است. ملامینه ورقی است با مغز نئوپان که با روکش نازکی به نام ملامینه پوشانده می شود. نکته بسیار مهمی که باید در مورد این نوع کابیت مدرن بدانید این است که آنها در کنار ضد آب و ضد خش بودن خود بسیار به رطوبت حساس اند و بهتر است در کمد های دیوار اتاق خواب و یا نقطه هایی از آشپزخانه که از سینک دورتر می‌باشد استفاده شود.

اجرا کابینت مدرن

کابینت روکش HPL

High Pressure Laminate که به ورق های لمینیت فشرده تحت فشار بالاست که به نام فرمیکا نیز معروف است. این صفحات از لایه های مختلف کاغذ کرافت با روکش نهایی که با رزین های ترموست ترکیب می شود تشکیل می شود. و در انتها در دما و فشار بالا به یک ورق فشرده و یکپارچه تبدیل می گردد. از ویژگی های مثبت آن می توان اشاره کرد که آنها قابل شست و شو بوده و ضد خش هستند. و از معایب آن می توان گفت تفاوت میزان انبساط روکش پلیمری و برد فیبری، ممکن است به مرور زمان روکش از برد جدا شود. همچنین ترکیبات پلیمری به محیط زیست آسیب می رساند.

کابینت روکشEPL

Embossed PVC Laminate به معنی ورق های لمینیت برجسته ی پی وی سی است. این ورق ها دارای لایه ی رویی و ضخامت کلفتری هستند. از مزایای آن ضد خش و ضد آب بودن آن است و از معایب آن می توان به تفاوت میزان انبساط اشاره نمود که باعث ناخن دار شدن متریال نهایی در طول زمان است. همچنین این ترکیبات برای محیط زیست مناسب نمی باشد.

انواع کابینت های مدرن

کابینت روکش PVC

در این سبک مواد خام و متریال اولیه ترمو پلاستیک با رزین هایی مانند فرمالدئید و فنل فرمالدئید ترکیب می شود و در پرس زیاد روی صفحه یا تخته فیبری فشرده می گردد. از مزایای آن قیمت نسبتا پایین تر آن و از معایب آن جدا شدن روکش از هسته در طول زمان و عدم تناسب با محیط زیست است.

طراحی کابینت های مدرن

درب های کابینت مدرن

در طراحی این سبک از کابینت ها بر خلاف سبک کلاسیک (سنتی) هیچ گونه برجستگی و معرق کاری انجام نمی گیرد و به همین دلیل شکل ساده ولی براق آنان بسیار جلب توجه می کند.شما اگر آشپزخانه ای کوچکی دارید و یا میخواهید آشپزخانه تان فضای بازی داشته باشد این سبک خیلی به انتخاب شما کمک میکند زیرا به راحتی میتواند در فضای کوچک زاویه دار کار کرده و زیبایی بصری بسیاری هم داشته باشد.

دستگیره کابینت‌های آشپزخانه مدرن

دستگیره ها یکی از مهمترین بخش های کابینت مدرن در جلب زیبایی می باشند که انتخاب آنها با توجه به مدل طرح و رنگ زمینه بسیار حائز اهمیت است. دستگیره ها در این سبک در سه گروه تقسیم بندی می شوند که شامل: استیل، سرامیکی و دستگیره مخفی است.در گذشته بیشتر از دستگیره های استیل استفاده میشد که هزینه کمتری هم داشت و تنوع مدل های متفاوت. بعد از آن استفاده از دستگیره های سرامیکی هم مورد توجه قرار گرفت اما در سبک کابینت های مدرن کمتر استفاده می شود. ولی در حاضر دستگیره های مخفی بیشترین متقاضی را دارند.

پیشنهاداتی در خصوص استفاده از کابینت‌های مدرن

  • اگر آشپزخانه با متراژ بالا دارید کابینت با رنگ های تیره استفاده کنید این رنگ کابینت به آشپزخانه های u شکل ابهت و زیبایی خاصی را می بخشد.
  • در صورتی که میزان نورگیری آشپزخانه کم است بهتر است از رنگ روشن استفاده شود.
  • اشیاء سنگین را روی کابین قرار ندهید.
  • چیدن وسائل زیاد درون کابینت ها به مرور آنها را از فرم ظاهری شکیل خود خارج می کند.
  • قرار دادن ظروف خیس باعث می شود ورقه های کابینت متورم شود.
  • همیشه با دستمال مرطوب کابینت ها را تمیز کنید و از ترکیب آب و شوینده ها استفاده نکنید.
  • در صورت داشتن فضای محدود در آشپزخانه از کابینت های مدرن کمدی استفاده کنید.

مزایا و معایب کابینت‌های آشپزخانه مدرن

قبل از انتخاب بین سبک های مدرن و کلاسیک بهتر است مزایاو معایب هر کدام را بدانید تا بهترین تصمیم گیری را در این خصوص به انجام رسانید. ما در بلادکو برای کابینت های مدرن شما را به این مزایا و معایب آشنا می کنیم.

معایب کابینت آسپزخانه مدرن

  • حساسیت بالا نسبت به رطوبت و حرارت.
  • اشیا تیز و برنده بسیار آسیب زننده است.
  • جنس لایه رویی این کابینت ها نازک بوده و در برابر ضربه آسیب پذیر است.
  • در صورت آسیب پذیری درب ها امکان تعمیر و تعویض وجود ندارد.

مزایای کابینت‌های آشپزخانه مدرن

  • قیمت بسیار مقرون به صرفه تری نسبت به سبک کلاسیک یا سنتی دارند.
  • تنوع بسیار زیاد در طرح و استفاده از طیف گسترده رنگ ها در این سبک بسیار زیاد است.
  • امکان استفاده از کابینت دیواری در این سبک وجود دارد.
  • اگر از مواد اولیه و متریالی با کیفیت خوب استفاده شود می تواند سالیان زیادی دوام آورده و کار کند.

ایمکس دکو مجری و طراح کابینت

شعبه ۱ : فروشگاه Imex سهروردی شمالی نرسیده به پالیزی پلاک ۶۷۱
۰۲۱۸۸۷۶۸۶۳۴
۰۹۱۲۱۰۶۵۲۲۶
شعبه ۲ : فروشگاه Doca بالاتر از بهشتی پلاک ۵۱۵
۰۲۱۸۸۷۳۴۳۸۶
۰۹۱۲۱۰۸۹۶۶۶
شعبه ۳ : فروشگاه Prana ضلع شمال غربی تقاطع سهروردی شمالی و بهشتی
۰۲۱۸۸۷۴۶۵۶۳
۰۹۱۲۱۰۵۷۱۴۵