کابینت pvc

کابینت pvc هنوز به طور کامل شناخته شده نیست و اغلب کارگاه‌ها توان تولید آن را ندارند. رطوبت، حرارت و ابزارآلات نیز، بخش جداناشدنی آشپزخانه می‌باشند و این موارد معمولاً به کابینت آسیب می‌زنند. یکی از متریال‌های بسیار مقاوم که در سال‌های اخیر به صنعت کابینت سازی وارد شده، ورق PVC می‌باشد. این ورق‌ها از جنس پلاستیک ساخته می‌شوند و در بخش‌های مختلف، از جمله لوله کشی ساختمان و ساخت کمدهای استخری و کانکس‌های پیش‌ساخته کاربرد دارند. اخیراً برای ساخت کابینت آشپزخانه و سرویس بهداشتی نیز از این ورق‎ها استفاده می‎شود تا مقاومت کابینت‌ها در مقابل رطوبت و حرارت افزایش یابد.

ایمکس با بهره مندی از پیشرفته‌ترین تجهیزات، می‌تواند کابینت pvc شما را در هر طرح و رنگی که مایل باشید اجرا و نصب کند. اگر قصد خرید کابینت pvc جدید برای آشپزخانه یا سرویس بهداشتی خود را دارید، کارشناسان ایمکس در خدمت شما هستند.

کابینت pvc چیست؟

ورق‌های pvc از نوعی پلاستیک به نام پلی وینیل کلراید ساخته شده‌اند و جایگزین مناسبی برای ورق‌های MDF به حساب می‌آیند. از این ورق‌ها در بخش‌های مختلف ساختمان‌سازی استفاده می‌شود و یکی از مهم‌ترین موارد مصرف آن‌ها برای ساخت کابینت پی وی سی می‌باشد.

ضخامت 1.5 تا 2 سانتی متری ورق‌های PVC برای کابینت مناسب است. این کابینت به تازگی وارد صنعت کابینت‌سازی شده است و به همین دلیل هنوز چندان مورد توجه مصرف کنندگان قرار نگرفته. اما به دلیل مقاومت بالایی که در برابر رطوبت دارد، به دو شکل مات و براق، بیشتر برای ساخت کابینت زیرسینک و کابینت pvc روشویی استفاده می‌شود. صفحات pvc برای ساخت صفحه‌های روی کابینت نیز کاربرد دارند.

کابینت pvc چیست؟

انواع ورق PVC

3 نوع ورق پی وی سی در بازار موجود است که برای ساخت کابینت‌های مختلف استفاده می‌شود.

  • ورق پی وی سی خام: این ورقه‌ها هیچ روکشی ندارند و فقط به رنگ سفید هستند. قیمت آن‌ها نسبت به 2 مدل دیگر کمتر است و معمولاً برای ساخت کابینت زیر سینک استفاده می‌شوند.
  • ورقه پی وی سی روکش دار: ورقه‌های روکش دار، طرح و رنگ متنوع‌تری دارند و مقاومت‌شان نیز بالاتر است. قیمت این ورقه‌ها نسبت به مدل اول بیشتر است.
  • ورقه پی وی سی سه لایه: ورقه‌های ضخیم PVC به همراه 2 ورقه نازک در دو طرف، ورقه‌های سه لایه را تشکیل می‌دهند که نسبت به 2 مدل دیگر، مقاومت و هزینه بالاتری دارند. معمولاً امکان اجرای طرح مورد علاقه شما با این ورقه‌ها بیشتر است.

مزایای کابینت pvc

مهم‌ترین مزیتی که باعث شده از این صفحات برای ساخت کابینت pvc سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده شود، مقاومت بسیار بالای آن است. PVC در برابر نفوذ حشرات موذی مانند موریانه، رطوبت، حرارت، نور آفتاب، ضربه و خط و خش، مقاومت بالایی دارد و به سادگی خراب و پوسته پوسته نمی‌شود. تجهیزات لازم برای ساخت کابینت PVC، همان تجهیزات ساخت کابینت MDF می‌باشد و نیازی نیست برای تولید، تجهیزات بیشتری در کارگاه تعبیه شود. دیگر مزایای کابینت pvc عبارت است از:

  • مقاومت و طول عمر بالا
  • امکان نگهداری آسان
  • وزن سبک
  • نصب آسان
  • ابزارخوری بالا
  • دوام و استحکام بالا
  • قابلیت رنگ پذیری
  • قابلیت تمیزکاری آسان

معایب صفحه کابینت پی وی سی

کابینت و صفحه کابینت پی وی سی در کنار تمام مزایایی که دارند، دارای چند ایراد نیز هستند که باعث می‌شود برخی از انتخاب کابینت pvc برای آشپزخانه خود منصرف شوند. در ادامه معایب صفحه کابینت پی وی سی را بررسی می‌کنیم:

  • هزینه ساخت کابینت pvc و نصب آن، نسبت به کابینت MDF بسیار بیشتر است.
  • با وجود اینکه می‌توانید طرح و رنگ کابینت را خودتان انتخاب کنید، کابینت pvc چندان تنوعی در طرح و رنگ ندارد.
  • سبک این کابینت کاملا مدرن است و با آشپزخانه‌های سنتی، کلاسیک و نئوکلاسیک سازگار نیست.
  • PVC از جنس پلاستیک و غیر قابل تجزیه است. به همین دلیل خطری جدی برای محیط زیست محسوب می‌شود.

صفحه کابینت PVC

یکی از بخش‌های مختلف کابینت آشپزخانه، صفحه روی کابینت است. به دلیل استفاده از آتش، چاقو و مواد اسیدی مانند آبلیمو در آشپزخانه، لازم است صفحه روی کابینت از جنس بسیار مقاومی انتخاب شود تا در طولانی‌مدت آسیب نبیند. سنگ طبیعی، سنگ‌های مصنوعی کوارتز و کورین، مارمونایت و MDF، بیشترین استفاده را برای صفحه روی کابینت دارد.

در سال‌های اخیر، صفحات pvc نیز به این جمع اضافه شده است و به دلیل مقاومت خوبی که در برابر رطوبت، ضربه، فشار، خط و خش و حرارت دارد، گزینه مناسبی برای صفحات کابینت می‌باشد. صفحات PVC، دو نوع توخالی و فومی دارند که مدل تو خالی سبک‌تر و اقتصادی‌تر است. اما به دلیل خالی بودن فضای داخلی‌اش، مقاومت کمتری نسبت به مدل فومی دارد و اغلب کارفرمایان ترجیح می‌دهند از مدل فومی برای ساخت صفحه کابینت استفاده شود. قیمت صفحه کابینت پی وی سی، با توجه به ضخامت، مساحت صفحه و همچنین کشور و شرکت تولید کننده تعیین می‌شود.

نمونه کابینت پی وی سی در ایمکس

کابینت pvc روشویی

در گذشته بخش زیرین روشویی در سرویس بهداشتی، همیشه بی‌مصرف و شلوغ بوده و در مدل روشویی‌های قدیمی، این بخش کارایی خاصی نداشته است. اما امروزه با استفاده از کابینت pvc سرویس بهداشتی، بخش زیرین روشویی به محیطی کاربردی و زیبا تبدیل شده است. در ابتدا این کابینت را از جنس سنگ و چوب می‌ساختند. اما سنگ بسیار سنگین است و نصب سختی دارد؛ چوب نیز در برخورد با آب، زود خراب می‌شود. اما صفحه‌های ضد آب و سبک PVC، بهترین گزینه برای ساخت کابینت روشویی می‌باشد.

کابینت سرویس بهداشتی، در دو نوع زمینی و دیواری ساخته می‌شود که مدل دیواری آن محبوبیت بیشتری دارد. طراحان ایمکس این کابینت را با انواع مختلف طرح و رنگ، به صورت زمینی، دیواری، همراه با آینه، همراه با کابینت آینه دار و همراه با قفسه طراحی می‌کنند. به دلیل خواصی که pvc دارد، می‌توان طرح‌های بسیار گسترده‌ای را برای کابینت زیر روشویی اجرا کرد و از این جهت، دست شما کاملاً باز است.

تمام مزیت‌هایی که ورق‌های PVC دارند، برای این مدل کابینت نیز هست. اما مهم‌ترین دلیلی که توجه سازندگان را به خود جلب کرده، ضد آب بودن PVC می‌باشد؛ چرا که این موضوع در فضای روشویی که رطوبت دارد بسیار مهم است. کاربرد مهم دیگر این کابینت، مخفی کردن تاسیسات شیرآلات روشویی است که در حالت عادی فضای روشویی را شلوغ می‌کند.

عوامل مختلفی بر قیمت کابینت PVC روشویی تأثیر می‌گذارد. دیواری یا زمینی بودن کابینت، آینه داشتن یا نداشتن، طراحی کابینت، برند متریال مصرفی برای ساخت کابینت، اندازه و مدل درب که کشویی باشد یا لولایی، از جمله عوامل تأثیرگذار بر قیمت کابینت PVC سرویس بهداشتی می‌باشد.

هنگام طراحی کابینت سرویس بهداشتی، باید به مساحت روشویی توجه کنید. کابینتی که برای فضای شما کوچک یا بزرگ باشد، زیبایی محیط را از بین می برد. همچنین کاسه روشویی باید متناسب با ابعاد کابینت انتخاب شود. اما هر مدل روشویی که شما مایل باشید، برای کابینت قابل اجراست. طراحان ایمکس با افتخار برای انتخاب بهترین مدل و ابعاد کابینت روشویی و کاسه روی آن، همراه شما هستند.

مقایسه کابینت PVC و چوبی

هر کابینت مزایا و معایب خاص خود را دارد و این به سلیقه و انتخاب شما مربوط می‌شود که کدام یک را انتخاب کنید. کابینت چوبی، قابلیت اجرای طرح‌های بیشتری نسبت به pvc دارد و به شما این امکان را می‌دهد که آشپزخانه‌ای اصیل و کلاسیک داشته باشید. اما هزینه‌های آن نسبت به PVC بیشتر است و در برابر رطوبت و حرارت، مقاومت کمتری دارد. کابینت مدل PVC هزینه کمتری نسبت به چوب دارد. اما باز هم نسبتاً گران است و امکان طراحی مدل‌های خاص را به شما نمی‌دهد. PVC در برخورد با حرارت بالا گاز سمی تولید می‌کند و به دلیل پلاستیکی بودن، در طبیعت تجزیه نمی‌شود. اما در برابر رطوبت بسیار مقاوم است و در طراحی کابینت‌های مدرن کاربرد دارد.

کابینت مدرن از جنس پی وی سی

مقایسه کابینت PVC و MDF

با وجود مقاومت بالایی که PVC دارد، همچنان برای اجرای کل کابینت‌ها استفاده نمی‌شود و معمولا فقط کابینت زیر سینک را از PVC می‌سازند. کابینت MDF سال‌هاست محبوب‌ترین نوع کابینت است. چرا که تنوع طرح و رنگ بسیار بالایی دارد و با انواع روکش‌ها از جمله های‌گلاس، ممبران، لمی‌گلاس و پولیش، قابل اجراست.

ام دی اف نسبت به pvc و چوب هزینه کمتری دارد و با انواع سبک‌های دکوراسیون آشپزخانه ست می‌شود. همچنین این نوع کابینت سازگار با محیط زیست می‌باشد. البته مقاومت MDF نسبت به پی وی سی در برابر رطوبت و خط و خش و حرارت کمتر است و نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

قیمت کابینت pvc

قیمت کابینت pvc با توجه به عوامل مختلفی تعیین می‌شود. موارد تاثیرگذار بر قیمت این مدل کابینت، عبارت است از:

  • تعداد و نوع کابینت‌ها (زمینی، دیواری و...)
  • جنس ورق pvc
  • شرکت و کشور سازنده ورق‌ها
  • یراق آلات مصرفی
  • طرح و رنگ مورد علاقه شما

با توجه به نوساناتی که در بازار هست، نمی‌توان قیمت ثابتی برای کابینت پی وی سی تعیین کرد. چنانچه قصد سفارش این مدل کابینت را برای آشپزخانه یا سرویس بهداشتی خود دارید، می‌توانید با کارشناسان ایمکس تماس بگیرید.

کابینت pvc سفید

سفارش کابینت pvc به ایمکس

برای سفارش کابینت pvc می‌توانید با خیال راحت به ایمکس اعتماد کنید. ما در ایمکس فرآینده مشاوره و انتخاب طرح، طراحی، ساخت و نصب جدیدترین کابینت‌های روز را به طور کامل ارائه می‌دهیم. این موضوع کمک می‌کند تا بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید و ضمناً هزینه نهایی کار برای شما کاهش یابد. کارشناسان ما ابتدا طرح و رنگ مورد علاقه شما را بررسی می‌کنند و پس از مشخص شدن جزئیات کار، مناسب‌ترین قیمت را به شما پیشنهاد خواهند داد.