کابینت حجمی بهترین انتخاب برای آشپزخانه‌های کوچک

آنچه در این مقاله میخوانید
    کابینت حجمی بهترین انتخاب برای آشپزخانه‌های کوچک

    کمبود جا، شاید رایج‌ترین مشکلی باشد که بیشتر آشپزخانه های ایرانی با آن مواجهند! کابینت حجمی، یکی از جدیدترین مدل‌های کابینت است که در سال‌های اخیر برای استفاده بهینه‌تر از فضا، به خصوص در آشپزخانه‌های کوچک مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از کابینت حجمی با افزایش فضای کاربردی آشپزخانه و کابینت‌ها، امکان استفاده بیشتر از محیط را برای شما فراهم می‌کند. تنوع بالای طرح، رنگ، سبک و متریال کابینت حجمی، دست شما را برای انتخاب کاملا باز گذاشته و به راحتی می‌توانید بهترین گزینه را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.

    سازندگان کابینت در ایمکس، در زمینه ساخت کابینت‌های حجمی تخصص و تجربه کافی را دارند و می‌توانند بهترین کابینت را به شما تحویل دهند. در ادامه با ما همراه باشید تا با تمام ویژگی‌ها و انواع کابینت‌های حجمی آشنا شوید.

    کابینت حجمی چیست؟

    علت نام گذاری این کابینت‌ها آن است که کابینت حجمی نسبت به کابینت معمولی، حجم بیشتری دارد و شما می‌توانید وسایل و ظروف بیشتری را در کابینت خود جای دهید. از این نوع کابینت بیشتر در آشپزخانه‌های کوچک استفاده می‌شود. به 2 روش می‌توان حجم کابینت‌ها را افزایش داد:

    طراحی باکس‌ها و استفاده از اکسسوری‌های کابینت

    با طراحی‌های خاص و استفاده از اکسسوری‌هایی مانند باکس‌های زیرکابینت یا کشوها و استفاده از فضاهای گوشه آشپزخانه، حجم قابل استفاده کابینت‌ها بیشتر می‌شود.

    کابینت حجمی هایگلاس

    افزایش عمق کابینت

    کمی بیشتر کردن عمق کابینت، فضای زیادی از آشپزخانه اشغال نمی‌کند. اما فضای قابل استفاده کابینت را بیشتر می‌کند. در طراحی کابینت حجمی، طول و عرض و ارتفاع کابینت را بیشتر از کابینت‌های معمولی در نظر می‌گیرند تا امکان استفاده بهتر از فضا فراهم شود. استفاده از این سبک کابینت، مزایا و معایبی دارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

    مزایای کابینت حجمی

    در سال‌های اخیر، استفاده از کابینت‌های حجمی طرفداران بسیاری پیدا کرده است و تقریبا در تمام ساختمان‌های مدرن، مورد استفاده قرار می‌گیرد. دلیل آن، مزایای زیاد این مدل کابینت است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

    فضای بهینه‌تر

    همان طور که خواندید، مهم‌ترین مزیت کابینت‌های حجمی، فضای بیشتری ست که در آشپزخانه فراهم می‌کند. با استفاده از این مدل کابینت، فضای بیشتری برای گذاشتن ظروف و وسایل آشپزخانه دارید.

    کابینت حجمی آشپزخانه

    تنوع بالا

    کابینت‌ها را براساس دو فاکتور دسته بندی می‌کنند. اول براساس متریال که به دسته‌های ام دی اف، هایگلاس، ممبران و غیره دسته بندی می‌شود. دومی بر اساس مدل طراحی که سه دسته کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن در این دسته بندی قرار می‌گیرند.

    ویژگی مهم کابینت‌ حجمی این است که در تمام این مدل‌ها قابل اجراست. این مزیت به شما این امکان را می‌دهد که از مزایای مختلف هر مدل کابینت استفاده کنید و متناسب با فضای آشپزخانه و سلیقه خودتان، مدل‌های مختلف را انتخاب فرمایید.

    طیف قیمت گسترده

    به دلیل استفاده از انواع متریال و سبک‌های مختلف، می‌توانید کابینت حجمی خود را با قیمت‌های مختلف سفارش دهید. مثلا استفاده از چوب طبیعی و سبک کلاسیک در ساخت کابینت‌های حجمی، هزینه بیشتری نسبت به کابینت‌بندی حجمی با چوب ام دی اف و سبک مدرن دارد.

    معایب کابینت حجمی

    کابینت‌های حجمی معایب بسیار کمی دارند؛ اما لازم است آن‌ها را بشناسید تا با اطلاعات کافی کابینت خود را انتخاب فرمایید.

    ساخت و نصب طولانی

    به جز اینکه کابینت‌های حجمی ابعاد بزرگتری نسبت به کابینت‌های معمولی دارند، به دلیل استفاده از اکسسوری‌های مختلف در طراحی این کابینت، فرآیند ساخت آن طولانی‌تر است. همچنین هنگام نصب، حساسیت و دقت بالاتری نیاز دارد که این فرآیند نصب را طولانی‌تر از حالت معمولی می‌کند.

    قیمت بالاتر نسبت به نمونه مشابه

    با اینکه کابینت‌های حجمی تنوع قیمت بالایی دارند، اما تمام مدل‌هایشان به دلیل استفاده از متریال بیشتر و دلایل دیگری که گفته شد، نسبت به نمونه عادی، برای شما گران‌تر تمام می‌شود.

    کابینت حجمی ام دی اف

    انواع کابینت‌های حجمی براساس متریال

    همان طور که گفتیم، کابینت‌ها را براساس متریال و سبک طراحی دسته بندی می‌کنند و کابینت سبک حجمی قابلیت اجرا در تمام سبک‌ها و با تمام متریال ها را دارد. در ادامه برخی از انواع کابینت حجمی آشپزخانه را بررسی می‌کنیم:

    کابینت حجمی هایگلاس

    برای ساخت کابینت حجمی هایگلاس، از ورق هایگلاس و روکش پلکسی گلاس استفاده می‌شود که شفافیت و براقی بالایی به کابینت می‌دهد. البته می‌توانید کابینت هایگلاس مدل حجمی را به صورت مات هم سفارش دهید. این متریال، بیشتر برای ساخت کابینت‌های مدرن کاربرد دارد و مزیت آن هزینه کمتر و تنوع بالای طرح و رنگ آن می‌باشد.

    کابینت حجمی ام دی اف

    مزیت استفاده از MDF در ساخت کابینت‌های حجمی این است که MDF قابلیت ابزارخوری بالایی دارد و به راحتی می‌توانید طرح مورد علاقه خود را روی آن اجرا کنید. کابینت حجمی ام دی اف با روکش MDF یا متریال‌های دیگر ساخته می‌شود و ضمن مقاومت در برابر ضربه، فشار، حرارت و رطوبت، قیمت مناسبی نیز دارد.

    کابینت حجمی ام دی اف

    کابینت حجمی ملامینه

    کابینت ملامینه مدل حجمی از انواع اقتصادی‌تر کابینت به حساب می‌آید که به دلیل کیفیت نسبتا پایینی که دارد، چندان محبوب نیست. این کابینت‌ها از نئوپان با روکش ملامینه ساخته می‌شوند و به دلیل حساسیت نئوپان، در برابر رطوبت مقاومت ندارند.

    کابینت حجمی PVC

    با وجود اینکه این نوع کابینت تنوع بالایی ندارد اما به دلیل مقاومت بالایش در برابر رطوبت، معمولا برای کابینت زیرسینک و زیر روشویی استفاده می‌شود. این نوع کابینت حجمی آشپزخانه نسبت به سایر نمونه‌ها، قیمت بالاتری دارد.

    کابینت حجمی انزو

    کابینت انزو برجستگی‌هایی در چهارگوشه درب دارد و معمولا در فرآیند ساخت آن از تاج و دستگیره و یراق آلات دیگر استفاده می‌شود. این نوع کابینت را می‌توانید با روکش پلی استر، پلی اورتان، پی وی سی و انواع رنگ پولیشی سفارش دهید.

    برای ساخت این سبک کابینت، می‌توان از متریال دیگر، از جمله چوب طبیعی و فلز نیز استفاده کرد. اما به دلیل قدیمی شدن این متریال و ناکارآمدی آن‌ها در ساخت مدل‌های جدید، این روزها دیگر این متریال چندان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. در ادامه انواع کابینت‌های حجمی بر اساس سبک کابینت‌سازی را بررسی می‌کنیم.

    انواع کابینت‌های حجمی براساس سبک 

    کابینت‌ها را در سه سبک کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن می‌سازند که هر کدام زیرشاخه‌های دیگری نیز دارند. یکی از مزایای کابینت‌های حجمی این است که می‌توان آن را با هر سه سبک طراحی کرد.

    کابینت مدرن حجمی

    کابینت‌های مدرن طراحی ساده و مینیمالی دارند و از یراق آلات و کنده‌کاری روی بدنه کابینت در این سبک خبری نیست. حتی گاهی دستگیره درب کابینت را نیز مخفی طراحی می‌کنند تا صفحه و درب کابینت‌ها کاملا ساده باشد.

    به دلیل اینکه کابینت‌های حجمی را بیشتر برای آشپزخانه‌های کوچک استفاده می‌کنند، سبک مدرن برای آن محبوبیت بیشتری دارد. به خصوص استفاده از هایگلاس و ممبران برای ساخت کابینت مدرن حجمی، فضای آشپزخانه را روشن‌تر و بزرگتر می‌کند و برای آشپزخانه‌های کوچک بسیار مناسب است.

    بیشتر بخوانید: طراحی آشپزخانه مدرن

    کابینت نئوکلاسیک حجمی

    در طراحی کابینت نئوکلاسیک، خبری از یراق آلات و کنده‌کاری‌های خاص نیست. اما این کابینت به اندازه کابینت‌های مدرن هم سادگی ندارد. در واقع طرح نئوکلاسیک، بین کلاسیک و مدرن قرار می‌گیرد.

    به همین دلیل اگر می‌خواهید کابینت حجمی داشته باشید، اما علاقه‌ای به طرح‌های بسیار ساده مدرن ندارید، می‌توانید از کابینت نئوکلاسیک حجمی استفاده کنید. روی بدنه این مدل کابینت، طراحی‌های ساده حکاکی می‌شود و زیبایی خاصی به کابینت می‌دهد.

    کابینت کلاسیک حجمی

    کابینت‌های کلاسیک را اغلب از چوب طبیعی یا MDF طرح چوب می‌سازند. در این سبک از انواع یراق آلات مختلف و کنده‌کاری‌های پیچیده روی درب کابینت استفاده می‌شود. به دلیل شلوغی و هزینه‌بر بودن این سبک، در حال حاضر استفاده از آن چندان مرسوم نیست. اما اگر شما به این سبک علاقه دارید، می‌توانید کابینت کلاسیک خود را به صورت حجمی سفارش دهید.

    کابینت کلاسیک حجمی

    قیمت کابینت‌های حجمی

    همان طور که خواندید، کابینت مدل حجمی را با انواع متریال و در سبک‌های مختلف می‌سازند و به همین دلیل تنوع قیمت آن بسیار بالا می‌باشد. عواملی مانند کیفیت متریال مصرفی برای درب و بدنه کابینت، کیفیت یراق آلات و اکسسوری‌های کابینت، طراحی درب و داخل کابینت، سبک، جنس و متراژ کابینت، بر قیمت نهایی کابینت‎ بندی به سبک حجمی تاثیر می‌گذارد.

    چنانچه قصد سفارش این سبک کابینت را دارید، می‌توانید با کارشناسان ایمکس تماس بگیرید و مشخصات کابینت مورد علاقه خود را بگویید تا از قیمت دقیق سفارش خود مطلع شوید.

    سفارش کابینت حجمی در ایمکس

    کارشناسان ایمکس در مسیر انتخاب یک طرح و متریال مناسب، همراه شما هستند. شما می‌توانید سبک مورد نظر خود را به کارشناسان ما ارائه دهید تا طرح شما را در محیط سه بعدی اجرا کنند. با این روش شما از عالی بودن طراحی کابینت خود اطمینان کافی خواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سفارش کابینت با ما در تماس باشید.

    27 فروردین 1402

    نظرات

    نام
    ایمیل
    نظر
    مقالات مرتبط
    ایمکس دکو

    گروه ایمکس با هدف ارائه‌ی محصولات چوبی با بالاترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت به مشتریان عزیز پا به عرصه‌ی وجود گذاشت. هم اکنون توانسته با پیشرفت روزافرون خود تیمی حرفه ای تشکیل دهد. این تیم را طراحان، سازندگان و نصابان خبره همراهی می‌کنند. در حال حاضر تمرکز اصلی تیم ایمکس بر طراحی، ساخت و نصب کابینت، کمد و انواع دکوراسیون‌های منزل ساخته شده از چوب و مصنوعات چوبی است.

    مشاهده پروژه انجام شده

    نیاز به مشاوره دارید؟